Praktijk Touching Soul in Middelburg

HYPNOTHERAPIE & COACHING

Over Praktijk Touching Soul

Praktijk Touching Soul valt onder de rubriek coaching in Vlissingen.

TOUCHING SOUL - BEGELEIDING NAAR EEN LEVEN WAAR JE OPRECHT BLIJ VAN WORDT.

Welkom bij mijn Praktijk Touching Soul. Laat mij je begeleiden naar een leven waar je weer oprecht blij van wordt. Laat mij je leren hoe je krachtige verbindingen legt tussen hoofd, hart en lijf. Wat zegt jouw hoofd? Wat zijn de signalen van jouw lijf? Wat klopt er juist wel of niet voor jou?

Ik ben Lenny en ik ben touching soul coach. Gespecialiseerd in het begeleiden van high performers en hoog sensitieve mensen. Als ervaringsdeskundige begrijp ik jou als geen ander. Ik heb al veel gezien, meegemaakt en getest. Ik weet daarom precies wat wel of niet werkt. Vanuit deze wetenschap kan ik jou een unieke en vooral werkende aanpak aanbieden voor duurzame resultaten.

Therapieën:

- Hypnotherapie Hypnose is een diepe ontspanning met een sterke focus. Je lichaam en geest gaan in een diepe ontspanning, terwijl je toch je focus behoudt.

- EMDR EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring.

- Bezielingstraject Ik je mee in diverse vormen van therapie van 10 sessies.

- Soul Journey & Soulkey Therapy In een Soul Journey neem ik je op reis mee in je eigen onderbewuste.

- Acces consciousness is Access bars Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

- Intuïtieve massage Tijdens een intuïtieve massage komt dat wat nodig is en wat losgelaten mag worden aan bod. Ten alle tijden ga je diep ontspannen.

- Breath work Tijdens een ademsessie ga je op een bepaalde manier ademhalen die jou intens je eigen energie gaat laten ervaren.

- Opstellingen Tijdens een opstelling neem ik je mee in de wereld van jouw onderbewuste, maar ook in de energie die er uitgaat van alles wat je opstelt.

Alle therapieën zijn met elkaar te combineren. Geef mij jouw wensen door en ik pas ze toe tijdens jouw sessie.

Ik bied tevens thuisbegeleiding aan. Denk hierbij aan het begeleiden van gezinnen, ondersteuning bij opvoeding, autisme, verslavingsproblematiek, orde krijgen van structuur en huishouden, fysieke of psychische problemen, burn-out, ouderenzorg (dementie, vereenzaming), ondersteuning van mantelzorgers, oorlogssituaties. Staat uw situatie er niet bij, vraag gerust, want er is veel mogelijk

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN VAN DE THERAPIEËN OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN. NEEM CONTACT OP, IK HELP JE GRAAG VERDER!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Touching Soul uit de rubriek coaching uit Vlissingen is gevestigd aan de Buitenhove 169 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46197289.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Touching Soul zijn o.a. :