MAREA Uitvaart in Zoutelande

MAREA verzorgt de complete uitvaart.

Over MAREA Uitvaart

MAREA Uitvaart valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Vlissingen.

Over MAREA: Het is belangrijk dat wanneer men wordt geconfronteerd met afscheid nemen, dat dit plaats vindt in een sfeer die past bij de overledene. Uw verdriet kunnen wij niet wegnemen wel kunnen wij u met persoonlijke zorg en aandacht helpen het verdriet te dragen. Definitief afscheid nemen van een dierbare is voor de meeste mensen een intense ervaring.

Onze filosofie: De mens achter MAREA is betrokken bij haar medemens en investeert tijd en aandacht in deze uitvaart. Door te luisteren kan er een goed beeld gevormd worden van de overledene. Er zal getracht worden zoveel mogelijk aan al uw wensen tegemoet te komen binnen de wettelijke normen. MAREA werkt vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en een liefdevol afscheid verdient na overlijden.

Wij hebben de kennis: Bij MAREA werken alleen vrouwelijke uitvaartbegeleiders. Een uitvaart organiseren/begeleiden is een serieuze aangelegenheid, waarbij heel veel gevoelens en emoties een rol spelen. Heeft u wel eens over nagedacht om dit te verifiëren bij een uitvaartonderneming? Zo weet u zeker dat u kennis/ervaring in huis haalt. Hier mag men niet licht mee omgaan. Voor ieder vak dient men een bevoegdheid te halen zo ook voor het VAK uitvaartbegeleider.

Het eerste gesprek: Tijdens dit eerste gesprek vraagt de uitvaartbegeleider (vr) allerlei persoonlijke gegevens van de overledene. Uw wensen evenals die van de overledene worden besproken en meegenomen in het uitvaartplan. Voor ons is het belangrijk te weten wie de overledene was, dus zullen we u uitnodigen iets over deze persoon en de afgelopen tijd te vertellen. Bij de eerste ontmoeting benutten we de tijd om elkaar wat beter te leren kennen en om in te schatten hoe het op dat moment met de nabestaanden gaat.

Zie voor meer informatie onze website en maak een afspraak.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MAREA Uitvaart uit de rubriek uitvaartverzorging uit Vlissingen is gevestigd aan de Majoorwerf 5 in Zoutelande. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40796513.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij MAREA Uitvaart zijn o.a. :