LEV Coach Rosalie in Middelburg

Welkom bij LEV coaching | dé coach voor integrale leefstijl en vitaliteit.

Over LEV Coach Rosalie

LEV Coach Rosalie valt onder de rubriek coaching in Vlissingen.

LEV is het Hebreeuwse woord voor hart. Het betekent durf, lef, moed. Het verwijst ook naar liefde en gevoel. Dé basishouding waar ik vanuit wil coachen!

Wil jij meer energie? Een gezond gewicht? Een betere stofwisseling? Hulp bij jouw leefstijl? Een betere vitaliteit? En inzicht op welke plek jij jezelf zet?

Wie ben ik? Ik ben Rosalie de Kraker-Bardolf en wat houd ik van Zeeland. En daarnaast ben ik graag bezig met eten, vooral gezond eten en hier krijgt mijn gezin ook veel van mee. Wat is gezond eten wat doet het met je en alles wat daarbij van invloed is. Zoals o.a. stress-ontspanning, zingeving. Mijn wandel met God en Jezus is voor mij belangrijk. Van daaruit beweeg en leef ik. En ik zeg bewust ‘wandel’, want geloof is voor mij geen religie maar relatie. Daar haal ik mijn waarden uit.

Sinds juni 2022 heb ik mijn diploma tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach behaald aan MARK Academy en startte ik mijn eigen coaching praktijk. Mijn passie is om mensen in beweging te zetten. Letterlijk bewegen en figuurlijk naar jezelf toe bewegen. Naar welke inzichten in jou liggen waar vanuit jij weer vooruit, richting de toekomst, kan bewegen. Mijn aanpak is dan ook integraal. Dat betekent dat ik kijk naar jou als volledig mens. Dat betekent op de gebieden: zingeving, mentale fitheid, eigen regie, sociaal emotionele balans, fysieke balans.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LEV Coach Rosalie uit de rubriek coaching uit Vlissingen is gevestigd aan de Poelendaelesingel 12 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42344643.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LEV Coach Rosalie zijn o.a. :