Boekbinderij De Boekenherrebergh in Vlissingen

Als uw boek u lief is!

Over Boekbinderij De Boekenherrebergh

Boekbinderij De Boekenherrebergh valt onder de rubriek boekbinder in Vlissingen.

Heeft u uw favoriete boek al zo vaak gelezen dat hij bijna uit mekaar valt? Of is uw lievelingsboek beschadigd? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Ruth Bonnewel, boekbinder en de drijvende kracht achter boekbinderij De Boeckenherrebergh.

Naast het laten restaureren van uw boeken is het ook mogelijk om een boek op maat te laten maken bij mij in De Boeckenherrebergh. Misschien heeft u wel mooie gedichten geschreven of de mooiste tekeningen van uw kinderen of kleinkinderen welke u graag gebundeld wilt zien. Ook dat is geen enkel probleem. Ik zorg ervoor dat uw dierbare herinneringen worden gebundeld in een mooi boek waar u vele jaren van kunt genieten.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Boekbinderij De Boekenherrebergh uit de rubriek boekbinder uit Vlissingen is gevestigd aan de Kanariesprenk 211 in Vlissingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81147636.

Diensten en producten voor boekbinder

Trefwoorden die horen bij Boekbinderij De Boekenherrebergh zijn o.a. :