Bliss 4 Kids & Mama's in Middelburg

Bliss 4 Kids & Mama's | Coaching & healing.

Over Bliss 4 Kids & Mama's

Bliss 4 Kids & Mama's valt onder de rubriek coaching in Vlissingen.

Bliss geeft bevlogen coaching voor kids en mama's. Bliss is een gevoel van warmte, liefde, openheid en gelukzaligheid. Bliss is je natuurlijk staat van zijn. Als je wordt geboren ben je al helemaal heel, perfect en blisful, ongeacht waar, hoe of bij wie je geboren bent.

Door allerlei omstandigheden, systemen of dingen die tegen je gezegd worden kun je aan jezelf gaan twijfelen, verdrietig worden of je aan gaan passen. Als dat te lang duurt kun je jezelf en dus je Bliss kwijtraken.

Bij Wieteke van Bliss 4 Kids & Mama's kun je terecht voor:

- Coaching voor kinderen

- Coaching voor mama's

De specialiteit van Wieteke is dat zij op een eenvoudige manier snel ontdekt wat de oorzaak van de disbalans is. Wieteke zorgt ervoor dat kinderen en moeders zich weer goed gaan voelen, door ze weer te verbinden met hun eigen kern. Hierdoor ga je met meer vreugde en vertrouwen in het leven staan en kun je weer onbevangen genieten van deze mooie aardbol.

Wieteke maakt het liefst van elke dag een feestje en zij gelooft dat de wereld er mooier van wordt. Haar motto is: kijk naar jezelf, werk aan jezelf én haal het mooiste uit jezelf, zodat jij ook weer elke dag van het leven gaat vieren.

Bliss 4 kids:

sommige kinderen zijn zo onzeker, dat ze buikpijn hebben als ze naar school moeten. Anderen gaan vrolijk naar school en zijn buiten de deur een engeltje. Eenmaal thuis draaien ze als een blad aan de boom om en zijn ze ineens ontzettend boos, tegendraads of verdrietig. Vaak is de oorzaak duidelijk, bijvoorbeeld bij hooggevoeligheid, faalangst of als je kind gepest wordt, maar soms begrijp je er helemaal niks van.

Bliss 4 Kids geeft behandelingen voor:

- Hoog sensitiviteit

- Moed en zelfvertrouwen

- Faalangst

- Boosheid

- ADHD

- (Zelf)acceptatie

- Stressklachten

- Piekeren etc.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website van Bliss 4 Kids & mama's. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bliss 4 Kids & Mama's uit de rubriek coaching uit Vlissingen is gevestigd aan de Noordweg 293 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47776506.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bliss 4 Kids & Mama's zijn o.a. :