AA Reiniging Zeeland in Vlissingen

AA Reiniging Zeeland is een schoonmaakbedrijf die voor al uw reinigings- en schoonmaakklussen klaar staat.

Over AA Reiniging Zeeland

AA Reiniging Zeeland valt onder de rubriek reinigingsbedrijf uit Vlissingen.

AA Reiniging Zeeland is gevestigd in Vlissingen. U kunt bij AA Reiniging Zeeland terecht voor schoonmaakklussen en reinigingsklussen.

Glazenwassen: Wij wassen ramen voor bedrijven en particulieren. Al onze klimmaterialen zijn goed gekeurd en gecertificeerd. De werkuitrustingen zijn van hoge kwaliteit. AA Reiniging zorgt voor een helder en schoon zicht en uitzicht voor showrooms, balustrades, woningen, etalages en meer.

Gevelreiniging: Wanneer wij uw gevels reinigen, dan doen wij dit met milieu vriendelijke en specifieke producten. U krijgt bij ons 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons geïmpregneerde gevels. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het impregneren en reinigen van gevels.

Bouwoplevering: AA Reiniging werkt voor verschillende bouwbedrijven. Wij maken nieuwe gebouwen en woningen schoon voor de oplevering. Het gebouw of de woning wordt door ons geheel gestofzuigd en/of uitgeveegd. Inclusief de ramen buiten en binnen vrijmaken van bouwvervuiling en wassen.

Verder richten wij ons op graffiti verwijderen, bouwketen schoonmaken, daken reinigen, terrassen reinigen, oude verflagen verwijderen, kunststof reinigen, aluminium reinigen, houtwerk reinigen, vloer reinigen en telescopisch schoonmaken. De voorgenoemde werkzaamheden voeren wij uit voor particulieren en bedrijven. Daarnaast kunnen wij uw buiten- en binnenschilderwerk verzorgen.

Wij werken in heel Zeeland, werkzaamheden buiten Zeeland zijn in overleg geen probleem. Voor meer informatie kijk op onze site.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AA Reiniging Zeeland uit de rubriek reinigingsbedrijf uit Vlissingen is gevestigd aan de Kasteelstraat 207 in Vlissingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0118-415991.

Diensten en producten voor reinigingsbedrijf

Trefwoorden die horen bij AA Reiniging Zeeland zijn o.a. :